Menu

Content

Breadcrumb

Hamilton Beach Featured

Hamilton Beach® Comercial predstavlja dugu tradiciju inovativnih proizvoda u više od 100 godina industrije. Tijekom godina, uspješne prodaje mnogih proizvode pod imenom Hamilton Beach izumljuju -električnu mješalicua za piće. Posjedovanje jedanogblendera je kao posjedovanje komada povijesti. Kao izvorni mikser ili blender iz 1911, svi Hamilton Beach® komercijalni proizvodi u današnjem skladu su građeni s domišljatostću, izdržljivostću i s puno pozornosti na detalje.
Hamilton Beach, Inc proda više od 35 milijuna uređaja maloprodajnim kupcima u SAD-u svake godine. Tvrtka je globalni brend čiji se proizvodi nalaze u hotelima, restoranima, barovima diljem svijeta. Posvećeno nudi izvrsne usluge kupcima, Hamilton Beach® commercial je uvijek tu za potporu kupcima prije, za vrijeme i nakon kupnje. To cijene partneri koji blendere prodaju po cijelom sviijetu.Naše iskustva su samo pozitivna u smislu kvalitete dizajna i prepoznatljivosti.
U konačnici značajnu vrijednost za o ulaganja u opremu ,rezultira sigurnostču i dugotrajnost aparata.
Blenderi i mikseri su malih snaga koje ne dozvoljavaju preopterečenja i tako produžavaju radni vijek aparata. Iz pouzdanih izvora saznajemo da se koriste neprekidno kroz cijelu sezonu skoro 24 sata.
Prema preporuci samog proizvođaća dijele ih na *frozen driknks* koji koriste male ili drobljene kockice leda i *smoothies and frouzen drinks* za šuplje ili cijele kocke. Garancija na naše aparate je HBB908 i 909 - 1 godinu, a ostali imaju 2 godine garancije, uz normalnu upotrebu.

Last modified onWednesday, 01 October 2014 15:39

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

Ranking English Bookmakers Artbetting.net
Ламперия от ЕМСИЕН-3
Дюшеме от emsien3.com
Color I Color II Color III