Menu

Content

Breadcrumb

O nama

 

Partner za ugostiteljstvo

Bar Equip j.d.o.o. / Euro oprema - prisutna je na hrvatskom tržištu od 2005. godine u segmentu prodaje proizvoda za ugostiteljstvo i široku potrošnju, te opremanje i projektiranje objekata za hotelijerstvo i ugostiteljstvo. Pomno prateći svjetske trendove i nove tehnologije za svoje klijente odabiremo kvalitetna i optimalna rješenja. Zadovoljstvo naših klijenata, čije je povjerenje zadržano do danas, naša je najveća nagrada za uspješan rad i poslovanje.

Iz naše ponude možemo izdvojiti opremanje profesionalnih kuhinja s poznatim proizvođačima kao što su Bertos, Modular, Lotus. Dalje slijede kuhinjski aparati renomirane i provjerene talijanske firme Fimar, te Robot Coupe koji se najviše koristi u slastičarskoj industriji. Također nudimo ledomate i perilice, gdje bi izdvojili Icematic i Scotman. Za čistoću vašeg posuđa iz ponude izdvajamo firmu Elettrobar.

Kroz dugogodišnje poslovanje prateći naše klijente i njihove potrebe, zbog velike potražnje vitrina, uveli smo u ponudu firmu Ifi, vinske vitrine Enofrigo i Tecfrigo te vitrine za salat bar ili ribu firme Scaiola.

Pouzdan smo partner u opremanju ugostiteljskih objekata s izradom kompletne neutrale u kuhinjama te izradom inox šankova za caffe barove .

Prilikom opremanja vašeg ugostiteljskog objekta, restorana, kafića, bara, disco cluba, hotela i ostalih prostora s potrebama za barskom opremom i aparatima za ugostiteljstvo, iz ponude izdvajamo poznatu američku tvrtku Hamilton Beach i talijanske tvrtke Remida i Ceado. Možemo se pohvaliti da smo jedni od rijetkih u Hrvatskoj koji u svojoj ponudi imamo najveći izbor drink blendera i aparata kao što su iscjeđivači za naranče, mikseri za frappe, drobilice za led i ostalih aparata tvrtke Hamilton Beach, Remida i Ceado.

Uz  velike potrebe za vaš ugostiteljski objekt, svoju ponudu upotpunjujemo i sitnim inventarom. To su čaše visoke kvalitete Luigi Bormioli, Italesse, Bormioli Rocco, Pasabahce, Durabor te cocktail (koktel) čaše Libbey. Ujedno nudimo i kompletnu cocktail (koktel) opremu (pureri, cjedila, shakeri, drobilice za led, mješalice, itd.) te ukrase i slamke.

Kod opremanja kuhinja posuđem te sitnim potrepštinama izdvojili bi firmu Pintinox i Paderno, kvalitetan ugostiteljski porculan domaćih - Inker i stranih proizvođača - Churchill. Posebno naglasimo i mogućnost nadglazurnog i uglazurnog dekoriranja s vašim imenom ili logom. Nadalje tu je inox posuđe za pripremu hrane, pladnjevi, noževi, pribor za jelo Pintinox, Mepra i Mori inox, čaše, pepeljare. I uz sve to ponuda se upotpunjuje firmom Candola koja proizvodi svjećnjake i stolno rublje.

Među prvima ponudili smo široki asortiman polikarbonatnih plastičnih čaša (PVC čaše), koje su postale nezamijenjivi proizvod u hotelijerstvu, posebno za plažne ili bazenske objekte kao i wellness i spa područja. To su plastične čaše (PVC čaše) za cocktaile (koktele), vino, pivo, šampanjac, martini, tople napitke i sokove.

U našoj ponudi su polikarbonatne plastične čaše (PVC čaše), te SAN plastične čaše austrijske firme Schorm koja je jedna od vodećih u toj proizvodnji, talijanski Nipco, Goldplast, belgijski Roltex i američki Carlisle i Cambro.

Velika novost koju uvodimo na hrvatsko tržište su posuđe od melamina belgijske kuće Roltex te termoset nelomljivo posuđe jedne od vodećih proizvođa u Turskoj - kompanija Kulsan. Ujedno nudimo polikarbonatno posuđe engleske proizvodnje - Harfield Tabelware. A od francuske firme Solia nudimo termičko posuđe. Od talijanskog proizvođača Polibox nudimo razne isotermičke kutije za prijenos hrane. Sve navedeno namijenjeno je ne samo hotelijerstvu i ugostiteljstvu već se može koristiti u vrtićima, školama, bolnicama, staračkim domovima, ali isto tako i u domaćinstvu .

Ujedno nudimo i jednokratno posuđe u različitim bojama te čaše „coffee to go“.

Nadamo se da ćete biti zadovoljni našom ponudom jer nudimo artikle koji mogu zadovoljiti i najzahtjevnije kupce.

Obratite nam se s povjerenjem.

 

Ranking English Bookmakers Artbetting.net
Ламперия от ЕМСИЕН-3

BAR EQUIP EURO OPREMA

SHOWROOM - Kruge 39
10000 Zagreb, Croatia

RADNO VRIJEME:
09 - 17 h

tel +385 1 6147 359  fax +385 1 6439 821
gsm +385 91 200 8867  gsm +385 97 651 6724

Linkovi

Дюшеме от emsien3.com
Color I Color II Color III